Werkwijze.

QBuild ontzorgt van A tot Z, met de hoogst mogelijke kwaliteit. In zowel de voorbereidende, uitvoerende als de afrondende fase hoef jij je als klant nergens druk om te maken. Wij nemen al het werk op ons, uiteraard in nauw overleg.

Voorbereidende fase.

Zodra de aanvraag bij ons binnenkomt gaan we voor je aan de slag. Dit begint met een compleet projectvoorstel, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Pas wanneer dit helemaal naar wens is, starten wij met de projectvoorbereiding. Renovatie-, herstel- en verduurzamingsprojecten vragen enorm veel precisie en expertise, daarom besteden wij extra veel aandacht aan de voorbereiding. Dit zorgt ervoor dat tijdens de uitvoering van het project alles soepel verloopt.

Uitvoerende fase.

Dankzij de uitgebreide voorbereiding, starten wij de uitvoerende fase met een tot in detail uitgewerkte planning. Zo weet iedereen wat er waar en wanneer moet gebeuren. De planning en de uitvoering hiervan is volledig onze verantwoordelijkheid. Verandert er onverwachts iets in de planning? Dan stellen wij je daar gelijk van op de hoogte. Indien gewenst kunnen wij ook direct contact onderhouden met de bewoners of gebruikers van een pand. Zo houden we de lijntjes kort en zijn de bewoners/gebruikers altijd op de hoogte van de meest recente tijdschema’s en plannen.

Afrondende fase.

In de afrondende fase lopen we samen met jou alles na. Pas wanneer alles naar wens is en iedereen gelukkig is in de door QBuild gecreëerde leefomgeving ronden wij het project af.

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.