Wij zijn QBuild.

Merkverhaal

Samen bouwen we de toekomst. 

Altijd op je gemak zijn in je eigen leefomgeving. Dat is wat QBuild wil bereiken. Wij werken niet aan een huis, wij maken een thuis. Wij renoveren geen kantoren, wij creëren een duurzame werkomgeving. Dat doen we door constant te verduurzamen op het gebied van leefcomfort.

Altijd bezig met het verbeteren van het comfort en er zijn wanneer we het hardst nodig zijn. Hier gaan wij voor, elke dag. Samen maken we de wereld stap voor stap een betere plek. 

 

Kernwaarden.

Kernwaarden QBuild

Sinds 1994

De geschiedenis van QBuild.

QBuild is in 1994 ontstaan uit een samenwerking tussen Dolmans Groep en Riz Bouw. Het bedrijf werd destijds gesplitst in twee onderdelen, met ieder hun eigen specialiteit: QBuild De Jong Bouw ging zich richten op Renovatie & Onderhoud en QBuild Reco Herstel kreeg als kerntaak Calamiteiten herstel.

In 2020 werd ook het Amsterdamse Stiel Groep onderdeel van QBuild. Stiel is opgericht uit meerdere bedrijven. Het in 1895 opgerichte Potgieter Totaalonderhoud B.V, Bijl Totaaltechniek uit 1969 en het in 1974 gestarte Bouwmaatschappij Doornbos.  In 2010 gingen zij gezamenlijk verder onder de naam Stiel Groep, wat zich richtte op renovatie-, onderhoud- en dakwerkzaamheden. Met Stiel Groep werd het dienstenpakket van QBuild verder gespecialiseerd én uitgebreid.

Het QBuild van de toekomst

Om ons klaar te maken voor de toekomst hebben wij besloten om de krachten van QBuild De Jong Bouw, QBuild Reco Herstel en Stiel Groep te bundelen. Sinds 22 december 2021 communiceren wij daarom onder één naam: QBuild. Met ons uitgebreide dienstenpakket en landelijke dekking kunnen wij bouwen aan een comfortabele leefomgeving voor iedereen, altijd en overal.

Brandvideo

Samen bouwen we de toekomst. 

Kom werken bij QBuild

Herken jij jezelf in het QBuild-profiel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!