Mutatieonderhoud.

Je gebouw altijd terug in nieuwstaat, zodat nieuwe bewoners zorgeloos de sleutel kunnen omdraaien.

Een snelle en efficiënte mutatie.

Iedereen verdient een comfortabele leefomgeving, ook wanneer deze tijdelijk is. Ben jij eigenaar van bijvoorbeeld een woningcomplex waar regelmatig nieuwe huurders hun intrede doen? Dan zorgen wij dat de woningen terug in nieuwstaat worden gebracht, zodat de nieuwe bewoners zich direct thuis voelen. Deze mutatiewerkzaamheden voeren wij snel en efficiënt uit, om de leegstand van gebouwen zo kort mogelijk te houden.

Mutatieonderhoud.

Door bij elke wisseling van huurder mutatieonderhoud uit te laten voeren, behoud je de leefkwaliteit van je gebouw.  Daarnaast zorg je ervoor dat de nieuwe huurders binnenkomen op een plek waar zij zich direct op hun gemak voelen. Wij kunnen mutatiewerkzaamheden uitvoeren op elk gewenst niveau. Dit kan gaan om het controleren en waar nodig repareren van standaard servicepunten zoals stroompunten en raamwerken. Tot het compleet renoveren van keukens of badkamers.

Werkwijze.

Bij QBuild is het ons doel een woning of kantoorpand zo snel mogelijk weer verhuur- of verkoopbaar te maken. Hierbij begrijpen we dat elk gebouw anders is. Daarom doen wij bij mutatieonderhoud altijd aan maatwerk. Samen met jou gaan we in gesprek en zetten we de wensen en verwachtingen op papier. Vanuit hier komen wij met een plan van aanpak. Is dit naar wens? Dan gaan wij aan de slag, snel een efficiënt met een oog voor kwaliteit.

Maatwerk, altijd.

Elk gebouw vraagt zijn eigen aanpak. Daarom leveren wij bij QBuild enkel maatwerk.