Dagelijks & Mutatieonderhoud.

Je gebouw altijd terug in nieuwstaat, zodat bewoners zorgeloos de sleutel kunnen omdraaien.

Duurzaamheid QBuild

Een snelle en efficiënte mutatie.

Iedereen verdient een comfortabele leefomgeving, ook op de werkvloer of wanneer je een woning huurt. Ben jij eigenaar van bijvoorbeeld een woningcomplex waar regelmatig nieuwe huurders hun intrede doen? Dan zorgen wij dat de woningen snel en efficiënt terug in nieuwstaat worden gebracht, om de leegstand van gebouwen zo kort mogelijk te houden. Maar ook voor het dagelijks onderhoud van onder andere woningen, zorg- en overheidsinstellingen en scholen zijn wij altijd bereikbaar.

Dagelijks onderhoud.

Wij staan dagelijks klaar voor vastgoedeigenaren en hun eindgebruikers, of dit nu om woningen van een coöperatie gaat, zorginstanties of scholen. Wanneer zij problemen ondervinden in het gebouw gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Zo weet jij als eigenaar  je huurders of medewerkers altijd comfortabel van hun omgeving kunnen genieten. Wij zijn in te schakelen voor:

  • Loodgieter werkzaamheden
  • Elektrisch onderhoud
  • Bouwkundige problemen
  • 24/7 storing onderhoud

Mutatieonderhoud.

Door bij elke wisseling van huurder mutatieonderhoud uit te laten voeren, behoud je de leefkwaliteit van je gebouw.  Daarnaast zorg je ervoor dat de nieuwe huurders binnenkomen op een plek waar zij zich direct op hun gemak voelen. Wij kunnen mutatiewerkzaamheden uitvoeren op elk gewenst niveau. Dit kan gaan om het controleren en waar nodig repareren van standaard servicepunten zoals stroompunten en raamwerken. Tot het compleet renoveren van keukens of badkamers.

Circulair onderhoud.

Bij ons staat duurzaamheid hoog op de agenda, ook bij de afdeling Dagelijks & Mutatieonderhoud. Een voorbeeld hiervan is het circulair onderhoud wat wij toepassen tijdens het mutatieonderhoud. Waar mogelijk hergebruiken wij materialen op diverse manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wastafels, radiatoren en deuren. Deze knappen we volledig op om ze vervolgens zo goed als nieuw terug te plaatsen. Maar ook het hout wat normaal gesproken verloren gaat bij een grootschalig renovatieproject, verzamelen wij. In plaats van dit te vernietigen, recyclen we het en maken we er bijvoorbeeld nieuwe kozijnen van.

Werkwijze.

Wij begrijpen heel goed dat elk gebouw anders is. Daarom doen wij bij dagelijks & mutatieonderhoud altijd aan maatwerk. Samen met jou gaan we in gesprek en zetten we de wensen en verwachtingen op papier. Vanuit hier komen wij met een plan van aanpak. Is dit naar wens? Dan gaan wij aan de slag, snel een efficiënt met een oog voor kwaliteit.

Maatwerk, altijd.

Elk gebouw vraagt zijn eigen aanpak. Daarom leveren wij bij QBuild enkel maatwerk.