Calamiteiten herstel.

Schade aan je gebouw valt niet te voorspellen. Wat wel te voorspellen valt, is dat je elke schade snel opgelost wilt hebben. Daar is QBuild voor.

Herstel naar een comfortabele leefomgeving.

Brand, storm, overstroming. Natuurverschijnselen die in korte tijd voor flinke, onverwachte schade zorgen. De impact van deze schade is vaak erg groot. Zo is bijvoorbeeld je woning ineens ontoegankelijk of kunnen medewerkers niet meer aan de slag door een gevaarlijke situatie op de werkvloer. Snel en efficiënt handelen is hier een prioriteit, zo voorkom je dat je gebouw langere tijd onbruikbaar is. QBuild is expert op dat gebied. Wij zorgen ervoor dat je huis snel weer als thuis voelt en dat je medewerkers opnieuw veilig aan het werk kunnen.

24/7 bereikbaar.

Wij hebben altijd een team klaar om direct aan de slag te gaan bij een schade. En met altijd bedoelen we ook echt 24/7. Of je dak nu verwoest is door een stormde kelder blank staat door een overstroming of je kantoor door brand ontoegankelijk is. Wij zijn er voor je.  

Bel direct

Direct herstel.

Schade aan je gebouw kan leiden tot een verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Wij zijn erop ingesteld om in deze gevallen ad hoc te schakelen. Zo voorkomen we dat jouw gebouw langere tijd onbruikbaar is. Hierbij begrijpen we als geen ander dat elke dag er één te veel is. Met onze direct herstel formule gaat ons team van specialisten direct aan de slag met de schade.

Tijdens het herstellen van de schade heeft een korte doorlooptijd de prioriteit. Bij schade na een calamiteit kan er een hoop op je af komen, daarom willen wij het proces zo gemakkelijk mogelijk houden. Zo onderhouden wij tijdens het herstel al het contact met de betrokken partijen en zorgen we na afloop voor een eenvoudige financiële afhandeling.

Totaal herstel.

Heeft een calamiteit zoals brand of storm tot complexe schade geleid aan je gebouw? Met onze totaal herstel formule kies je voor een kwalitatieve en totale renovatie. Voordat wij met het herstel beginnen, komen we met een overzichtelijke begroting en een duidelijk plan van aanpak. Vervolgens starten wij de herstelperiode, waarbij kwaliteit en snelheid voorop staan. Wanneer er behoefte aan is, kunnen wij daarnaast ook de complete projectcoördinatie op ons nemen.

Wij zorgen dat de leefomgeving binnen de kortste keren weer comfortabel aanvoelt. Ons team van specialisten weet hoe belangrijk dit is. Zij zetten alles op alles om dit te realiseren. Iedereen verdient tenslotte een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

24/7 bereikbaar

Je kunt je ons dag en nacht bereiken. In geval van nood bel je ons op: 030 68 700 04.

Noodhulp

Veiligheid staat altijd voorop. Na een calamiteit bieden we eerst noodhulp. Zo stellen we de rest van het gebouw veilig.

Efficiënt herstel

Zodra de situatie veilig is, beginnen we met het herstel. Hier kun je kiezen voor direct herstel of totaal herstel.

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.