Renovatie & Onderhoud.

Door nu tijd en energie in de verduurzaming van onze leefomgeving te steken, leggen we de fundering voor een gezondere wereld.

Duurzaamheid QBuild

Renovatie & Onderhoud is maatwerk.

Elk gebouw is anders, en vraagt op zijn eigen manier aandacht. Daarom doen we bij QBuild alleen aan maatwerk. Want een wooncomplex vraagt een hele andere behandeling dan een kantoorgebouw dat doet.

Wat de functie van je gebouw ook is, het is belangrijk dat deze mee gaat met de tijd. Plan daarom tijdig renovatiewerkzaamheden in. QBuild is expert op het gebied van renovatie en levert hierin advies op maat. Benieuwd wat wij voor jou en je gebouw kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Renovatie.

Hoewel het misschien niet altijd even goed zichtbaar is, hebben ook gebouwen een houdbaarheidsdatum. De levensduur kun je verlengen door regelmatig onderhoud te laten plegen. Maar om je gebouw echt met de tijd mee te laten gaan en klaar te maken voor de toekomst zijn renovatiewerkzaamheden nodig. Denk hierbij aan het renoveren van het dak of de gevels. Bij QBuild hebben we alle kennis in huis om de houdbaarheidsdatum van jouw gebouw met vele jaren te verlengen.

Naast de buitenkant, vraagt ook de binnenkant van een gebouw de nodige aandacht. Een badkamer die twintig jaar geleden een ’tijdloos design’ had of een keuken die een decennium geleden voorzien was van ‘de modernste snufjes’, zijn inmiddels al lang achterhaald. Verhoog het leefcomfort door QBuild in te schakelen voor een totale renovatie van je badkamer of keuken.

Onderhoud.

Bij het onderhoud van je gebouw komt een hoop werk kijken. Dit is niet iets wat jij als eigenaar er even bij doet. Onze specialisten zijn expert op het gebied van onderhoud en nemen deze verantwoordelijkheid moeiteloos van je over. Of het nu om een bedrijfspand gaat, particulieren woningen of andere complexen, wij nemen elk project aan.

Wij hebben specialisten op elk gebied, en begrijpen heel goed dat elk gebouw uniek is. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Ons onderhoud concept passen we precies af op jouw gebouw en wensen. Gezamenlijk zorgt ons team ervoor dat het gebouw de aandacht krijgt die het verdient. Binnens- én buitenshuis.

Verduurzamen.

Samen bouwen we de toekomst, letterlijk. Door nu tijd en energie in de verduurzaming van onze leefomgeving te steken, leggen we de fundering voor een gezondere wereld. Voor onszelf én toekomstige generaties.

Er zijn vele mogelijkheden om je gebouw klaar te maken voor de toekomst. Of het nu om een woning, kantoorgebouw of ander complex gaat, QBuild heeft overal een antwoord op. Zo kunnen wij voorzien in:

  • Zonnepanelen
  • Isolatie van het complete gebouw
  • HR++ glas
  • Mechanische afzuiging

QBuild ontzorgt van A tot Z, met de hoogst mogelijke kwaliteit. In zowel de voorbereidende, uitvoerende als de afrondende fase hoef jij je als klant nergens druk om te maken. Wij nemen al het werk op ons, uiteraard in nauw overleg.

Duurzaamheid bij QBuild

Duurzaamheid staat voorop

Door nu tijd en energie in de verduurzaming van onze leefomgeving te steken, leggen we de fundering voor een gezondere wereld. Samen maken we de wereld stap voor stap een betere plek.