Dakwerken.

QBuild is expert op het dak, zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken.

Totaalonderhoud

Maak het verschil met een duurzaam dak.

Het dak is niet de plek van je gebouw waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Toch is dit wel het onderdeel dat door de jaren heen het meest te verduren krijgt. Dag in, dag uit wordt je dak blootgesteld aan de elementen van de natuur, dat laat zijn sporen achter.

Om lekkages en andere schades te voorkomen is het nodig regelmatig onderhoud aan je dak te laten plegen. Daarnaast is het belangrijk om met je tijd mee te gaan door tijdig renovatiewerkzaamheden uit te laten voeren. QBuild is expert op het dak, zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken. Bij ons staan de zaken duurzaamheid, innovatie en veiligheid altijd bovenaan.

Dakonderhoud.

Een daklekkage kan tot grote schade leiden, zichtbaar én onzichtbaar. Plan daarom tijdig onderhoud in aan je dak. Zo wordt schade voorkomen die er uiteindelijk tot kan leiden dat je gebouw langere tijd onbruikbaar wordt. Daarnaast verleng je met periodiek onderhoud de levensduur van je dak aanzienlijk. Elk dak is anders, bij QBuild doen we daarom ook aan maatwerk. Van klein reparaties tot grote renovaties, wij hebben overal een antwoord op.

De werkzaamheden die wij op het gebied van onderhoud voeren:

 • Periodiek en preventief onderhoud
 • Conditiemeting volgens NEN2767
 • Reinigen goten
 • Controleren op lekkages
 • Vervangen beschadigde dakbedekking
 • Schoonmaak
 • Risico inventarisatie inclusief plan van aanpak volgens wet- en regelgeving
 • Plaatsen van permanente valbeveiliging

Duurzame dakrenovatie.

QBuild zet zich in voor een duurzamere wereld. Want door nu tijd en energie in de verduurzaming van onze leefomgeving te steken, leggen we de fundering voor een gezondere wereld. Voor onszelf én toekomstige generaties. Of het nu om een vrijstaande woning, flatgebouw, kantoorpand of een fabriek gaat, elk dak leent zich door duurzame renovaties. Door nu te investeren in je dak, maak je zowel op de korte als op de lange termijn een verschil. QBuild kan jouw dak duurzamer maken door middel van:

 • Isolatie
 • Energetische verbeteringen
 • Groen- en leeftuinen
 • Zonnepanelen
 • Retentie daken

Circulaire werkwijze.

Bij QBuild handelen we altijd met het klimaat in onze achterhoofd. Daarom werken wij op het gebied van dakwerken zoveel mogelijk circulair. Veel van onze grondstoffen worden hergebruikt. Zo verzamelen wij oude dakbedekking en leveren dit in bij een specialist. Deze smelt het oude product om tot nieuwe materialen.

Daarnaast maken wij steeds meer gebruik van dakbedekking gemaakt van gerecyclede polyvinylbutyral (PVB). Dit is een dakbedekking die gemaakt wordt van het restmateriaal van glasproductie. Zo gaat er steeds minder verloren!

Bekijk ook onze andere diensten.

E&W installaties

Alle oplossingen op het gebied van installatietechniek.
 

Totaal onderhoud

Elk gebouw verdient de juiste aandacht en zorg.
 

Mutatie onderhoud

Elk gebouw terug in perfecte staat voor de nieuwe huurder.
 

Calamiteiten herstel

Schade aan je gebouw? Wij staan 24/7 voor je klaar.
 

Renovatie & Onderhoud

Samen maken we je gebouw klaar voor de toekomst.
 

Dakwerken

Van kleine lekkages tot complete renovaties, wij gaan elk dak op.
 

Maatwerk, altijd.

Elk gebouw vraagt zijn eigen aanpak. Daarom leveren wij bij QBuild enkel maatwerk.