QBuild tekent langdurig onderhoudscontract.

Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners

QBuild tekent langdurig onderhoudscontract bij Eigen Haard.

Een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam op dinsdagmiddag 5 april. QBuild was daar uitgenodigd om samen met zeven andere ketenpartners uit de regio hun nieuwe samenwerking met woningcoöperatie Eigen Haard te vieren.

De afgelopen periode is QBuild druk bezig geweest met de aanbesteding voor een langdurige samenwerkingsovereenkomst, waarbij slimmer samenwerken op het gebied van planmatig onderhoud en verduurzaming centraal staat. In totaal was woningcoöperatie Eigen Haard op zoek naar acht partners die gezamenlijk het planmatig onderhoud en de verduurzaming van hun woningen in Amsterdam op zich wilden nemen. Maar liefst 50 bedrijven schreven zich in voor de aanbesteding. Na een uitgebreide selectieperiode, vele interviews en de beoordeling van de inhoudelijke plannen is de keuze uiteindelijk op acht mooie bedrijven gevallen. Naast QBuild gaan ook de volgende bedrijven samen voor Eigen Haard aan de slag als ketenpartner:

  • Hemubo
  • Etro Vastgoedzorg
  • Logchies
  • Nijhuis
  • Plat & Plat
  • Rutges
  • Van Wijk Vastgoedonderhoud

Feestelijk tekenmoment.

Op 5 april kwamen alle ketenpartners samen op het kantoor van Eigen Haard voor een symbolische ondertekening van de overeenkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje werden alle directeuren naar voren gevraagd om hun handtekening te zetten.

Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners Onderhoudscontract Eigen Haard en 8 ketenpartners

Het onderhoudscontract.

Gezamenlijk zijn alle ketenpartners verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud en de verduurzaming van alle woningen in beheer van Eigen Haard in Amsterdam.
In de praktijk betekent dat dat Amsterdam in vier regio’s wordt onderverdeeld en dat elk van deze regio’s onder de verantwoordelijkheid valt van twee ketenpartners, die hier gezamenlijk aan de slag gaan.

QBuild is verantwoordelijk voor Centrum Amsterdam. De samenwerkingsovereenkomst is in ieder geval vastgesteld voor de komende vijf jaar. Indien dit voor alle betrokken partijen bevalt, kan de overeenkomst met nog eens vijf jaar worden verlengd.

QBuild kijkt uit naar een mooie, langdurige samenwerking met Eigen Haard en de andere ketenpartners!

Renovatie & Onderhoud

Door nu tijd en energie in de verduurzaming van onze leefomgeving te steken, leggen we de fundering voor een gezondere wereld.