QBuild partner van Hydraloop.

QBuild partner Hydraloop
AMSTERDAM – QBuild is trots om aan te kondigen dat zij een samenwerking zijn aangegaan met Hydraloop.

Door onze krachten te bundelen, werken wij samen aan het verder verduurzamen van woningen en vastgoed in Nederland doormiddel van waterrecycling.

Hydraloop ontwerpt en produceert gedecentraliseerde waterrecyclingproducten. Zij bieden verschillende slimme, innovatieve waterrecyclingproducten voor onder andere woningen, commercieel onroerend goed, hotels en lodges. Hierdoor stellen zij mensen en organisaties in staat om water en energie te besparen met slimme en betaalbare producten voor waterrecycling.

QBuild Renovatie en Onderhoud Groep heeft een uitgebreid dienstenpakket, bestaande uit onze divisies Renovatie & Onderhoud, Totaalonderhoud, Dak, E&W en Service & Onderhoud. Daarnaast is QBuild een erkend en toonaangevend Calamiteiten herstelbedrijf dat gezamenlijk met QBuild R&O landelijk opereert. Als marktleider op het gebied van innovatie en duurzaamheid kunnen wij, met onze jarenlange expertise op het gebied van E&W, onze klanten en eindgebruikers een hoogwaardige service bieden met duurzame installaties.

Duurzame samenwerking.

Duurzaamheid is voor QBuild een belangrijk speerpunt. Marc Engels, Commercieel Manager van QBuild: “Wij maken ons hard voor een veilige, comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. Dat doen we door constant te verduurzamen op het gebied van leefcomfort en klanten te helpen in hun zoektocht naar innovatie. Deze nieuwe samenwerking met Hydraloop is een mooie stap richting het creëren van een betere en bewoonbare plek voor iedereen.”

Op woensdag 8 februari is door Kees Havekes, Algemeen Directeur van QBuild en Hydraloop een samenwerkingsovereenkomst getekend. Frank Verschoor, COO van Hydraloop: “Wij kijken uit naar de samenwerking met QBuild. Wij delen dezelfde ambities op het gebied van duurzaamheid, zij hebben veel ervaring in nieuwbouw en verbouw en beschikken over een groot en ervaren team. Het ondertekenen van deze overeenkomst is een mooie stap in het verder verduurzamen van woningen en vastgoed in Nederland.”

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.