Klant aan het woord: Eigen Haard

Sinds enkele jaren heeft QBuild een prettige samenwerking met de Amsterdamse woningcorporatie Eigen Haard. Samen werken we aan mooie projecten, groot en klein. Wij spreken Kirsti Hammer, projectbegeleider bij Eigen Haard, over deze samenwerking.

Uiteenlopende projecten in Amsterdam.

“Al sinds ik bij Eigen Haard werk, nu zo’n drie jaar, werken we samen met QBuild”, vertelt Kirsti. “Ik werk hier in de functie van projectbegeleider. Kort gezegd houdt dat in dat ik tijdens de projecten de bewoners begeleid. Soms doe ik dat in mijn eentje, maar bij grote projecten werk ik vaak samen met een collega. We houden de bewoners op de hoogte van de ontwikkelingen rondom een project en zijn het aanspreekpunt als zij vragen hebben.”

De afgelopen jaren heeft QBuild samen met Eigen Haard aan veel verschillende projecten gewerkt. Kirsti vertelt: “Van grote projecten in bijvoorbeeld Amsterdam Zuid-Oost, waar we bij 900 woningen werkzaamheden uitvoeren, tot bijvoorbeeld een project aan de Kamperfoelieweg in Amsterdam waar we aan 38 woningen werken.”

Een prettige samenwerking.

Hoe de samenwerking met QBuild er dan uitziet? Ook dat wisselt per project. Kirsti: “Ik heb veel contact met de bewonersbegeleiders van QBuild. Een keer per week hebben we overleg, dan bespreken we wat er goed gaat en wat minder goed gaat. Er komt dan van alles voorbij. Soms hebben bepaalde bewoners bijvoorbeeld hulp nodig. Dan pak ik dat vervolgens met de bewoners op of schakel ik collega’s in. Af en toe heb ik ook contact met de uitvoerders van QBuild. Bij sommige projecten werken we intensiever samen om bijvoorbeeld draagvlak te behalen.”

De samenwerking met QBuild ervaart Kirsti als zeer prettig. “Ik werk graag met QBuild samen. De lijntjes zijn altijd kort en iedereen is altijd bereikbaar. Het is prettig om regelmatig samen te komen om de samenwerking te bespreken. We zijn veel bezig met het vraagstuk hoe we nóg beter en efficiënter met elkaar kunnen samenwerken, in de breedste zin van het woord. Maar ook zoals het nu is, ervaren wij de samenwerking als heel prettig.”

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.