In gesprek met onze Contract Coördinator.

Vivian van Denzel vervult de rol van Contract Coördinator vanuit Amsterdam. Ze heeft het erg naar haar zin bij QBuild en vertelt daarom graag meer over haar werkzaamheden.

Focus op klantencontact.

“Als Contract Coördinator ga ik in gesprek met onze klanten om de voortgang van projecten en hun tevredenheid te bespreken. Daarnaast houd ik overzicht over de lopende projecten van deze klanten. Voor twee klanten richt ik me nu nog veel op het berekenen van prijzen (calculatie) en projectbegeleiding. Wel is het de bedoeling dat ik me steeds meer ga richten op accountmanagement en echt ga kijken waar de klant naartoe wil groeien en waarin wij onze service dus nog kunnen verbeteren. Voor een nieuwere klant ben ik voornamelijk aan het kijken wat we voor het bedrijf kunnen betekenen.”

Klanten uit Vivians portfolio.

“Een van de klanten waar ik verantwoordelijk voor ben is een tussenpartij binnen regio Noord-Holland als het om verzekeringswerk gaat. Bij dit bedrijf komen de meldingen binnen, waarna ze de herstelwerkzaamheden bij onder andere QBuild uitzetten. Het gaat hier veelal om lekkages en schade door lekkages. Daarnaast valt een platform voor huurwoningen dat samenwerkt met particuliere verhuurders door heel Nederland onder mijn portfolio. Het bedrijf verzorgt onderhoud, renovatie en andere nodige werkzaamheden aan huurhuizen. Dit doen ze niet zelf, daarvoor schakelt de organisatie onder andere QBuild in.”

“Ook is er nog een vastgoedbeheerder die woningcomplexen in eigen beheer heeft én het beheer voor andere pandeigenaren verzorgt. Zo zijn ze verantwoordelijk voor het verhuren van de woningen, het onderhoud van alle panden en de communicatie met de bewoners. Vanuit QBuild verzorgen we het onderhoud en eventuele renovaties aan deze complexen.”

Perfecte match.

“In april 2022 ben ik, na zes jaar in Australië gewoond te hebben, met mijn Australische vriend terug naar Nederland gekomen. Vlak hierna kwam ik bij QBuild terecht. De functie als Contract Coördinator past heel goed bij mij, vooral nu ik het klantencontact meer ga uitdiepen. Ik heb tot nu toe absoluut geen spijt van mijn keuze om voor QBuild aan de slag te gaan. Alle collega’s zijn leuk en er hangt een hele fijne sfeer!”

Ook werken bij QBuild? Bekijk hier onze vacatures!