Samen één QBuild.

Samen bouwen we de toekomst

Altijd op je gemak in je eigen leefomgeving.

Met trots presenteren wij: het nieuwe QBuild. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan een nieuw gezicht voor het merk waar wij zo trots op zijn. Tot voor kort opereerden wij onder drie verschillende namen, QBuild de Jong, QBuild Reco Herstel en Stiel Groep. Drie bedrijven die allemaal hetzelfde doel hebben: de opdrachtgever en de eindgebruiker gelukkig maken.

Daarom hebben wij besloten om deze bedrijven en al hun diensten samen te voegen onder dezelfde noemer, namelijk QBuild. Dit betekent dat opdrachtgevers bij QBuild terecht kunnen voor het totaalpakket wanneer het gaat om het verbeteren en verduurzamen van de leefomgeving. Onze dienstverlening bestaat omvat:

  • Calamiteiten herstel
  • Renovatie & Onderhoud
  • Totaalonderhoud
  • Mutatieonderhoud
  • Dakwerken
  • E&W installaties

Het nieuwe QBuild.

Wat houdt dat in? Voor de opdrachtgever en eindgebruiker verandert er in de praktijk weinig. Zij kunnen nog steeds voor dezelfde diensten als voorheen bij ons terecht, daarnaast kunnen wij nu nog meer diensten aanbieden en dat alles vanuit hetzelfde contactpunt. Op het zicht verandert er wel het één en ander. Het nieuwe QBuild gaat gepaard met een complete rebranding. Dit begint met een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl is vanaf nu overal terug te vinden, zo is ons wagenpark al geüpdatet en krijgen al onze medewerkers nieuwe werkkleding. Daarnaast is vandaag onze compleet vernieuwde website gelanceerd, www.qbuild.nl

Op deze website zijn onze diensten overzichtelijk te vinden en kun je alles lezen over wie wij zijn, wat wij doen en waar we ons elke dag hard voor maken.

Stiel Groep is QBuild.

Het samenvoegen van QBuild de Jong, QBuild Reco Herstel en Stiel Groep betekent dat deze namen en de daarbij behorende communicatiekanalen komen te vervallen. De Jong en Reco maakten al gebruik van dezelfde website en LinkedIn-pagina, die van Stiel Groep komen per 21-12-2021 te vervallen. Vanaf nu verloopt alle online communicatie via deze website en www.linkedin.com/company/qbuild-groep

Directie QBuild.

Directie QBuild

Samenwerken of vragen? We horen het graag, je kunt altijd contact met ons opnemen.

Brandvideo

Samen bouwen we de toekomst.

“Altijd op je gemak zijn in je eigen leefomgeving. Dat is wat QBuild wil bereiken. Wij werken niet aan een huis, wij maken een thuis. Wij renoveren geen kantoren, wij creëren een duurzame werkomgeving.”

 

Lees het hele merkverhaal hier

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.