QBuild en TI-Green samen de
toekomst in

AMSTERDAM – Met veel enthousiasme kondigen wij de samenwerking aan tussen QBuild en TI-Green.

Op woensdag 8 februari is door Kees Havekes, Algemeen Directeur van QBuild en Wouter van Lange van TI-Green een samenwerkingsovereenkomst getekend.

TI-Green is als uitvinder en producent van de CV Inductie Unit een snelgroeiend en innovatief bedrijf. De CVi-unit verwarmt en levert warmwater op basis van inductie technologie. De CVi-unit is een Nederlandse innovatie en vervangt direct een gas- of combiketel. TI-Green streeft samen met haar partners naar een zorgeloze, duurzame toekomst met een gasvrij bestaan.

QBuild Renovatie en Onderhoud Groep heeft een uitgebreid dienstenpakket, bestaande uit onze divisies Renovatie & Onderhoud, Totaalonderhoud, Dak, E&W en Service & Onderhoud. Daarnaast is QBuild een erkend en toonaangevend Calamiteiten herstelbedrijf dat gezamenlijk met QBuild R&O landelijk opereert. Als marktleider op het gebied van innovatie en duurzaamheid kunnen wij, met onze jarenlange expertise op het gebied van E&W, onze klanten en eindgebruikers een hoogwaardige en uitgebreide service bieden op het gebied van installatie en onderhoud van de CVi-unit. Samen met TI-Green zullen we deze service verder uitbouwen voor het leveren van support, het verbeteren van prestaties en het beheer van het systeem.

Duurzame samenwerking

Duurzaamheid is voor QBuild een belangrijk speerpunt. Marc Engels, Commercieel Manager van QBuild: “Wij maken ons hard voor een veilige, comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. Continue bezig zijn met innovatieve ontwikkelingen, om het leefcomfort van onze klanten en eindgebruikers te verbeteren. We zijn trots op deze nieuwe samenwerking met TI-Green, zeker doordat we dezelfde ambities delen op het gebied van duurzaamheid. Samen de toekomst in!”

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.