Jouw dag als Calculator bij QBuild Calamiteiten Herstel.

Calculator
Onze vestigingen van QBuild Calamiteiten Herstel zijn op zoek naar een Calculator. Iemand die van cijfers houdt, alleen dan met dat beetje extra.

Want Calculator bij Calamiteiten Herstel houdt veel meer in dan alleen maar rekenen. Jouw werk begint niet met cijfers, maar het bezoeken van een project.

Laten we bijvoorbeeld even naar het project van vorige week kijken. Bij een woning in de Vermeerstraat in Nieuwegein kwam meneer Janssen op dinsdagavond na een lange werkdag thuis. Toen hij zijn voordeur opentrok en naar binnen stapte, stond hij tot zijn enkels in het water. Lekkage! Rampzalig voor meneer Janssen natuurlijk, want als het water je bij de voordeur al tot aan je enkels staat, dan is er grote kans dat je hele huis blank staat.

Werkdag als calculator.

Als calculator ben jij natuurlijk niet als eerste ter plekke, maar de collega’s van de storingsdienst. Tegen de tijd dat jij als Calculator om de hoek komt kijken, is de lekkage al verholpen (zij het door een noodoplossing) en zie jij vooral de schade die de lekkage heeft veroorzaakt. Je krijgt inzicht in de schade door te observeren en het gesprek aan te gaan met de bewoners. Maar ook van je collega’s die de lekkage hebben opgespoord en een (tijdelijke) reparatie hebben gedaan. En jij gaat samen met je collega projectleider / schademanager kijken wat er nu hersteld moet worden zodat de woning weer bewoonbaar is.

Met al deze informatie op zak begint het echte rekenen en uitzoeken. Je gaat offertes opvragen, calculaties maken en de materiaalvoorraad en planningsafdeling raadplegen. Kortom jij bent dagelijks niet alleen aan het rekenen. Je bent ook aan het afstemmen, uitzoeken en creatief denken om zo uiteindelijk een goede offerte te kunnen opstellen. Zo kan het werk naar ieders tevredenheid van start gaan. Jouw werk legt de fundering van het slagen van een project.

En met het fundament wat jij hebt gelegd, kunnen jouw collega’s ervoor zorgen dat de bewoner weer zorgeloos zijn huis herstelde woning weer binnen kan gaan. Dankbaar werk toch, dat Calculeren!

Ben je benieuwd of dit werk bij je past? Of wil je meer weten over het werken bij QBuild? Bekijk dan hier onze vacatures.

24/7 bereikbaar

Schade aan je gebouw door een calamiteit? QBuild staat dag en nacht voor je klaar.